Revisjonshistorikk [tilbake]

Dette er kanskje et vanskelig spørsmål, men jeg lurer på hvor mye fortjeneste norske importører/forhandlere har på ekstrautstyret på nye biler. er så

Hei! Dette er kanskje et vanskelig spørsmål, men jeg lurer på hvor mye fortjeneste norske importører/forhandlere har på ekstrautstyret på nye biler. Er så lei av å høre at selgerne sier at de faktisk ikke tjener så mye på å selge nye biler som mange skulle tro. Dette sier de gjerne mens de sitter i et glasskontor, i et helt nytt kjempeglassbygg, som har fullbelysning 24/7 - 365 dager i året. Spesielt Audi, BMW og Mercedes jeg tenker på..
Er selv BMW fan. Digger å bygge en bil på www.bmw.no, men så sinnsykt dyre de bilene blir når du skal ha det utstyret som gjør bilene verdt å kjøpe. Umulig å være fornøyd med utsyret på 5-serien om man ikke legger minst 200.000 i utstyr, gjerne 300.000 for å være helt fornøyd. Å her misternker jeg at det ligger MYE fortjeneste. Dette har jeg da bare hørt i en tilfeldig sammenheng, men er det slik at ekstrautsyret ofte blir priset i %, ut i fra hva bilen koster å kjøpe ny i det aktuelle landet. Hvis dette er tilfelle blir vi egentlig rundlurt!!!