Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg er i modus for å kjøpe meg "ny" bil og da tenker jeg på en alfa romeo 159. denne bilen siden den bare er rålekker og for at jeg ikke vil kjøre en

Hei Benny.. Jeg er i modus for å kjøpe meg "ny" bil og da tenker jeg på en Alfa Romeo 159. Denne bilen siden den bare er rålekker og for at jeg ikke vil kjøre en bil "alle" andre har. Jeg tenker på en -08 eller -09 mod, 150 hk diesel med Ti pakke. En slik bil koster ca 350000 kr og for denne prisen får man jo kjøpt en ny bil av et annet merke.

Så det jeg lurer på er om du anbefaler en slik Alfa fremfor en annen tilsvarende ny bil i samme prisklasse.? Tenker da på prisfall og det ryktet Alfa Romeo har på seg..
Er ikke Alfa Romeo mer driftssikker nå enn de var tidligere da alle dårlige rykter oppstod? Jeg ser du skriver i andre innlegg at frontruten har en tendens til å løsne i overkant, at det er ofte er oljelekkasje fra tannstangen og på biler med diesel så er det ikke uvanlig med turbo-trøbbel. Gjelder dette også de siste modellene (2008-2009)?

Mvh Frank Martin