Revisjonshistorikk [tilbake]

San benny!jeg er den lykkelige eier av en pajero glx , 3,2 , 2000 mod. har hatt bilen fra 2001. for meg med ski og hund, har dette vært bil midt i bli

Heisan Benny! Jeg er den lykkelige eier av en Pajero GLX , 3,2 , 2000 mod. Har hatt bilen fra 2001. For meg med ski og hund, har dette vært bil midt i blinken. Driftsikker og "gniten" på drivstoff, på tross av voksen motor. Skiftet svinghjul, og lagrene foran i de siste tre år. EU godkjent i forrige mnd. Alle reperasjoner og service på merkeverksted. Tanken var å sette inn seter ved årsskiftet. Da er bilen 10 år gammel, og kjørt ca. 170.000. Siden mitt behov for så stor bil ikke lenger er tilstede, vurderer jeg med tungt hjerte å selge. Hva kan jeg forvente å få for bilen?

Har sett på Outlander, og Skoda Octavia Scout. Men svært usikker på jeg skal slå ned på. Har svært god erfaring med merkeverkstedet til Mitsubishi. Det teller jo en del. Men så var det om jeg få mer bil for pengene ved å velge Skoda. Er helt avhengig av trekk på alle fire. Og fjellturene er heller ikke lagt på is. Så gode råd mottas med takk. Både fra Benny, og andre som har meninger.

Hilsen Calle