Revisjonshistorikk [tilbake]

Vi ser etter en nyere brukt-suv og jeg bilgal som jeg er har jeg brukt mye tid på å se meg rundt i markedet, i forhold til hva vi kan få til hvilken

Hei vi ser etter en nyere brukt-SUV og jeg bilgal som jeg er har jeg brukt mye tid på å se meg rundt i markedet, i forhold til hva vi kan få til hvilken pris. Startet først med å se på biler som Toyota RAV4, Honda CR-V og Ford Kuga, men Forden blir for trang og de to andre virker nesten som de går ut igjen før de blir lagt ut til salgs og prisene er høye.

Nå har jeg sett litt nøyere på Nissan X-Trail og der ser det litt annerledes ut på den måten at det ikke virker som at så mange er ute etter den bilen. Det blir litt roligere og jeg antar også at det kan være mulig å prute litt mer, har i alle fall fått det inntrykket fra et par selgere jeg har kontaktet så langt. Men da lurer jeg naturligvis også på om det er noen spesiell grunn til det og om det eventuelt er grunner til at jeg bør holde meg unna denne bilen. Liker både innvendig plass og at den har et skikkelig 4x4-system.