Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg har en 2007 modell qashqai. 2,5 liter diesel. opplevde motorhavari etter 120.000 km. alls servicer fullt. jeg klagde til nissan og fikk dette sva

Hei, jeg har en 2007 modell Qashqai. 2,5 liter diesel. Opplevde motorhavari etter 120.000 km. Alls servicer fullt. Jeg klagde til Nissan og fikk dette svaret: Takk for din henvendelse til Nissan Nordic Europe Oy vedrørende din Nissan Qashqai.

Det var meget leit å høre at du har opplevd motorhavari. Ifølge din forhandler har mutter på kam drevet løsnet av ukjent årsak. Denne typen av skade er ikke et utbredt problem for Qashqai med denne motortypen produsert i 2007, så det må være et isolert tilfelle.

Nissans garanti gjelder i tre år eller inntil 100 000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først, så garantien gikk ut i 2010. Vi forstår din misfornøyelse, men ettersom din Nissan Qashqai befinner seg såpass langt utenfor produksjonsgarantiens utløp, kan Nissan Nordic Europe Oy ikke dekke utgiftene for reparasjon.

Har jeg noen juridiske muligheter ovenfor merkeverkstedet i Tønsberg som har utført servicene på bilen? rører de dette camdrevet når de bytter registerreima for ca 40.000 km siden? Jeg har bestilt ny motor, da verkstedet anbefalte det. Det koster meg 82.000 kr. Jeg må innrømme at jeg for fremtiden vil holde meg langt unna Nissan