Revisjonshistorikk [tilbake]

Har en veldig pen v70 2007mod, 60kkm på klokka, med 163hk diesel og automat, som jeg virkelig liker, og har hatt helt problemfritt bilhold i 2 år nå,

Hei, har en veldig pen V70 2007mod, 60kkm på klokka, med 163hk diesel og automat, som jeg virkelig liker, og har hatt helt problemfritt bilhold i 2 år nå, og med 3 unger i baksetet, i barnestol, er det ikke mye annet som funger om man ikke skal kjøre "buss" ;-)

Nå har det seg slik, at jeg har tenkt en stund på å kjøpe BSR PPC Tuning til bilen, ikek hovedsaklig for å få mer krefter, selv om det er en hyggelig bieffekt, men for lavere drivstoffforbruk og forbedret effektkurve/få kreftene der jeg har mest bruk for dem. Det som er fint er jo at med BSR PPC Tuning kan man bytte tilbake til orginalprogram på 10min om man ønsker.

Jeg vet om avgiftskravet jeg vil få, men er ikke videre opptatt av det, men om dette er en effektøkning som bilen faktisk vil tåle, og tenker da spesielt på girkasse og hjuloppheng. Jeg er for gammel til å drive med rødlysdrag og "ungdomskjøring", og tar det heller ut på bane, i mer passende kjøretøy, for å si det sånn.

Så hva sier du Benny, er det forsvarlig å kjøpe BSR PPC Tuning, eller skal jeg heller la bilen være som den er?