Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg kjøpte min volvo v70 2,4 2010 modell (den var da gått 43 000 km) for 9 måneder siden, den ble tatt inn til norge av bil i nord fra sør sverige. d

Hei Benny. Jeg kjøpte min Volvo V70 2,4 2010 modell (den var da gått 43 000 km) for 9 måneder siden, den ble tatt inn til Norge av Bil i Nord fra sør Sverige. Det som er problemet er dieselvarmeren. Den starter som normal når jeg starter motoren, men virker bare periodisk når den stilles inn på "timer funksjon" og "direktestart". Bilen er inne på verksted nå for 4 gang med dette problemet (6 gang om du tar med ett enkelt skifte av kupé-filter som det luktet død hund av etter noen ukers tid, og 1 service som de egentlig skulle ha tatt før jeg fikk bilen).

Verkstedet skiftet brenner og vifte til varmeren forrige gang den var inne (3 gang), men feilen kom tilbake etter noen dagers. De får ikke opp noen feilkoder per dags dato, og hos dem har varmeren startet eksemplarisk, men likevel har den begynt å fuske etter noen dager når jeg har fått bilen hjem, uten unntak og jeg frykter den vil gjøre det denne gangen også. Jeg har sjekket at jeg ikke gjør feil, og både drivstoff og batteri er som det skal, men likevel virker dieselvarmeren bare av og til.

Bil i Nord sier nå at de vil ikke gjøre noe mer siden de ikke får opp noen feilmelding, men det er jo ett eller annent som er feil med den varmeren! Hva i all verden gjør jeg? Man skal da ikke betale så mye penger for en bil med en funksjon som ikke virker som den skal?

Mvh Kristin, frustrert volvo eier.