Revisjonshistorikk [tilbake]

2,0 tdi 2007 mod, 170 hk pd motor.bilen stoppet brått uten noe spes forvarsel etter ca 1 km fra start sted, på e18. og nektet og starte igjen,når den

2,0 TDI 2007 mod, 170 hk PD motor.

Bilen stoppet brått uten noe spes forvarsel etter ca 1 km fra start sted, på E18. og nektet og starte igjen, når den får stå en stund, hører man antydning til en tenning eller 2,

Dysene ble byttet sammen med diesel filter osv for 30 000km siden.. (tilbakekalling av vag) Jeg kjøpte bilen bare mnd etter dette, og valgte ny runde med bytting av alle filter og olje, (var litt lite olje på bilen "rett over min" og den måtte inn for programmering av ny nøkkel) etter dette olje skiftet, og filter skiftet, har jeg kjørt 15 000km, så møter havariet meg. Diesel filteret er byttet 2 ganger på 30 000km. (etter service boka, og merkeverkstedets register) men diesel filteret er svartere en oljefilterne jeg noen gang har byttet.

Vag mente at diesel pumpa (høytryks pumpa med vakum enhet) var den som var blitt defekt. Kan det stemme at dette går så fort, og at dieselfilter boksen får et mm tykt lag med sot++ på under 15000 km.

Har du noen gode råd,

(jeg syns nesten det virker som at verkstedet eller begge, har skrytt på seg filter skifte uten og faktisk ha gjort dette, ) Kan disse pumpene havarere så fort at man ikke merker noe før bilen dør?

Antall visninger