Revisjonshistorikk [tilbake]

Takker for fin side. holdt på ei uke nå med å lete ny billig bruktbil. quattroen min fra 1993 ble stjålet og herpet, så den gikk til brødrene london..

Takker for fin side. Holdt på ei uke nå med å lete ny billig bruktbil. Quattroen min fra 1993 ble stjålet og herpet, så den gikk til brødrene London....

Men etter å ha sett på mye rart ble det fast å sjekke bruktbiloversikten på Broom og "spør Benny". Veldig informativt og nyttig når man skal se på biler man ikke kjenner historikken til.

Sjekket og med merkeverksted for å høre om servicehistorikk og ting å se etter på aktuelle bil.

Endte opp med et stk fint eksemplar av en avensis fra 2000, rulla 144000, automat, skinn, krok, AC.3mnd garanti. Nesten helt rustfri. Kom på nesten 60 lapper. Men tenker man langsiktig tror jeg at jeg har mest bill igjen med denne i garasjen om 5 år. Så takk for hjelpa :-)

Må si jeg ble lei av disse som selger biler de har kjøpt for få dager siden. Få som kan bil, ikke mye seriøse. Ofte ikke historikk på bilen, holder tilbake info osv. Ble nesten lurt på en Zafira fra Skien. Men tips fra Broom og god magefølelse gjorde at man ikke gikk i fella ;-)

Keep up the Good work!