Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg kjøpte meg nylig en peugeot 206, 2005 modell hos forhandler. jeg har tre måneders garanti på bilen og denne har jeg fått bruk for.det er en dunkel

Hei Benny!

Jeg kjøpte meg nylig en Peugeot 206, 2005 modell hos forhandler. Jeg har tre måneders garanti på bilen og denne har jeg fått bruk for.

Det er en dunkelyd som høres ut til å komme fra hjulet på førersiden. Det er en rytmisk lyd som følger bilens hastighet, altså når bilens hastighet øker, øker også dunkingens tempo. Når jeg trykker bremsen forsvinner lyden, men når bremsen slippes er lyden igjen tilbake. Lar jeg bilen stå med motoren av en stund (les: et par timer), er lyden borte når jeg igjen starter opp.

Jeg påpekte dette da jeg kjøpte bilen og forhandler skulle fikse dette. Etter at jeg nå har hatt bilen i en måned er dunkelyden tilbake. Jeg kjørte bilen til forhandler, de sa de skulle fikse det, jeg fikk bilen tilbake, men to dager senere var lyden igjen tilbake. Jeg kjørte så igjen bilen til forhandler, forklarte lyden enda nøyere, dagen etter fikk jeg igjen bilen tilbake, og samme dag kom dunkelyden nok en gang.

Det er som du sikker skjønner frustrerende, men det virker ikke som om de skjønner eller ikke finner problemet. Hva kan det være. Har du/dere noen erfaring om hva dette kan skyldes?

-Jonas