Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg har nettopp kjøpt en brukt 1997 opel vectra b caravan (stasjonsvogn) 2.0 l bensin, full utstyrspakke med aircondition og mer.jeg sjekka den forsåv

Hei Benny

Jeg har nettopp kjøpt en brukt 1997 Opel vectra B caravan (stasjonsvogn) 2.0 l Bensin, full utstyrspakke med aircondition og mer.

jeg sjekka den forsåvidt godt da jeg prøvekjørte og alt virka greit, helt til kjøpet ble gjennomført og jeg kom hjem, da rant det kjøleveske rett etter jeg stoppa den, og advarsel om lite kjøleveske kom opp i computern.

et rant av ca 1 kopp med vann, innimellom litt mer, og mest da jeg stoppa og etter jeg slo av motoren. Forrige eier sier selvsagt at han ikke har merket noe til det, men jeg er nå redd dette kan bli enstor utgift.!

har du noen formening om hva det kan være, jeg ser ikke hvor lekkasjen er, annet enn at det er fra høyre side nede veradiator, ser ikke noe vannstråle eller noe annet enn vått ved plata under radiator, har hatt på radiatortett, hjalp ikke no særlig, lekker likevel, avgass er fin, olje er fin, vannet er grønt og virker greit, det bobler heller ikke i ekspansjonstanken med motor i gang.!

er det typisk feil på vektra, vasspumpe ? bilen har gått 215000 akkurat nå, ny regreim!

håper du har tid til å svare meg!

Mvh

Mads