Revisjonshistorikk [tilbake]

Er på utkikk etter en mini cooper d 2008 mod, men vil i utgangspunktet ha en bil som er importert pga pris, utstyrsnivå og fargekombinasjon. hva er d

Hei.

Er på utkikk etter en Mini Cooper D 2008 mod, men vil i utgangspunktet ha en bil som er importert pga pris, utstyrsnivå og fargekombinasjon. Hva er din formening om hvilke problemer jeg kan støte på dersom jeg velger importert istedenfor norsk? Og hvor stor er sjansen for at nettopp slike feil kan dukke opp? Prøver å finne ut om det er noen typiske gjengangs feil på nyere minier men har ikke kommet over noe som tyder på det.

Ser at du "advarer" mot kjøp av nettopp denne modellen.

Sitat Benny: En del biler  særlig de med 1,6-liters dieselmotor på 109 hk, er tatt inn som bruktimport. Vær oppmerksom på at disse bilene ikke har samme reklamasjonsvilkår som norske biler siden forbrukerkjøpsloven ikke omfatter disse. Fabrikkgarantien kan også være avvikende, da det er garantien i det landet som bilen ble solgt ny i som gjelder. Ikke alle land har tre års fabrikkgaranti slik vi har.

Bilen jeg vurderer er allerede 3 år og fabrikkgarantien har jo utløpt uansett, og da er det vel bare forbrukerkjøpsloven som gjelder. Vil denne hjelpe meg i praksis eller blir feil på bilen bortforklart av verkstedet?

Mvh Cato