Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg har en mb e220 cdi avantgarde 2010 modell med skinnseter, navi, krok og det meste. har kun gått 80000 og jeg har aldri hatt noen problemer med den

Hei Benny!!

Jeg har en MB E220 CDI Avantgarde 2010 modell med skinnseter, navi, krok og det meste. Har kun gått 80000 og jeg har aldri hatt noen problemer med den. Veldig fornøyd. Men samtidig vurderer jeg om jeg skulle "oppgradert" til en 2014 E220T AMG. Både av utseende og av sportsligheten. Ser at mellomlegget blir ganske stort, men samtidig; det blir vel neppe noe mindre senere.

Tenker også på at når vi to i husstanden har passert de 50 så kanskje man skulle tenke SUV istedet; sette set opp/inn i bileen framfor å sette seg ned i bilen. Har dog ikke behov for noe 4x4 eller offroad-monster.

Hva bør jeg velge? Bør jeg vente på ny E-klasse i 2015/2016? Eller bør jeg velge noe helt annet som gir mye bil for penga og som har en bra innbyttepris om noen år?

MB-forhandleren mener det ikke er noe å tjene på bruktimport for tiden, men iflg. div. biler på finn.no synes det jo som det finnes noen. Nytt m/div. utstyr koster jo også fort "skjorta" i MB-butikken.

Imøteser dine kommentarer.

Hilsen Kjell