Revisjonshistorikk [tilbake]

Bærekuler som slites fortjeg kjøpte en 07 mod mb e-200 cdi høsten 10. bilen var da gått vel 39000 km, og var bruktimportert. i all hovedsak er bilen u

Bærekuler som slites fort

Jeg kjøpte en 07 mod MB E-200 cdi høsten 10. Bilen var da gått vel 39000 km, og var bruktimportert. I all hovedsak er bilen utmerket, men den har en svakhet:bærekulene i forstillingen. På de seksten månedene jeg har hatt bilen har jeg kjørt knapt 15000 km, likevel har jeg to ganger måtte sette bilen på verksted for å få en eller flere bærekuler i forstillingen reparert/byttet, og nå i det siste hører jeg at det på nytt er tid for å få dette sjekket.

MB-verksted sier de bytter dette gratis på garanti på norsksolgte biler, men ikke på bruktimportbiler. Bilbutikken jeg kjøpte bilen av er helt uinteressert og avviser et hvert ansvar hunder henvisning til at det er vanlige slitedeler, og NAF er til liten hjelp (bare prat og ingen gjennomslagskraft). Jeg bor sentralt i Oslo, og kjører en del på de hullete gatene vi har her. Hvorfor skjer dette til stadighet? Bilen virker ellers veldig solid. Henvisninger til den svake veistandarden i Oslo sentrum synes jeg er lite holdbar.

Hilsen Elllers tilfreds MB-eier

Antall visninger