Revisjonshistorikk [tilbake]

Benny! :) har eid en mercedes-benz 420 se w126 rundt et år nå, og takker mercedes-benz i det høyeste for at denne bilen ble designet, og produsert! d

Heisann Benny! :) Har eid en Mercedes-Benz 420 SE W126 rundt et år nå, og takker Mercedes-Benz i det høyeste for at denne bilen ble designet, og produsert! Den er rett og slett en drøm å kjøre, og har enda ikkje klart å kjørt en annen bil som har gitt meg samme følelse. Det sies at S-klasse eiere har lavere "hjerteslåing" enn andre sjåfører, og det er helt rett... Men jeg har hatt noen problemer angående motoren. Den har nå rullet 300,000km. Går fint, men har noe start problemer. Har dessverre brukt nærmere 35,000,- i kun motordeler, og overhalt motoren i alle retninger. Nå blir det en ny tomgangsregulator på den, i håp om at det er det som har vært en del av problemet. Jeg er 21 år gammel, og student... Det høres kanskje litt dumt at jeg eier denne klassikeren enda, men jeg klarer ikke å få solgt den. Den har selvsagt Lorinser frontfanger, og Lorinser felger. LItt senket, og nydelig grå lakkert fra utlandet for 10 år siden. Har lyst skinninteriør... Det er det ikke mange som har... Men er dette en bil du egentlig anbefaller? Jeg er også nygjerrig på W140 S320, eller S500L når jeg kommer meg ut i arbeidslivet. Eller har du noe erfaring som tilsier at jeg burde holde meg til min gode gamle W126, istede for W140?

Den bruker rundt 1.2-1.8liter på mila. Noe jeg syntes er helt greit, med tanke på at jeg må rundt fjorder, og over fjelloverganger uansett hvor jeg skal hen i Norge.

Mvh. Stolt eier av Mercedes-Benz 420 SE.