Revisjonshistorikk [tilbake]

Beklager men jeg kjøre dessverre en landrover freelander 2001 mod bensin 1,8 l. motoren er bytta og bare gått 41 000 km. hehe bilen har rulla 234

Hei, beklager men jeg kjøre dessverre en landrover freelander 2001 mod bensin 1,8 l. Motoren er bytta og bare gått 41 000 km. hehe Bilen har rulla 234 000 km. Spørsmål. Sentral låsen virker ikke å den slutta å virke på selveste nyttårsafta i 18:30 tiden. Å på samme tid merka jeg att, jeg nå aldri får opp den bagasje roms døra. Trykker inn knappen å ruta går ned men får ikke opp døra den er i lås på en måte.

Motor lampa lyser konstant hele tiden, av og til under kjøring kommer det frem en anna motor lampe å den får tempratur målaren til å stige på koke punktet uten att motoren / kjøle vesken koker. vindus heis virker ikke å den ene døra er øydelagt i dør hengsla. Jeg vill ikke legge mer ut på denne bilen nå. Så hvor mye kan jeg ta for et salg av den. er den verd 25 000 kr ??? Så har jeg et valg mellom rav4 og grand vitara. Hva vill du annbefale av en anna type bil. ?