Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg vil ha doble eksospotter på min s-max! hei, jeg har kjøpt meg en brukt s-max 2011 titanium-s 2.0tdci 163hk powershift og så synes jeg at det ser s

Hei Benny! Jeg vil ha doble eksospotter på min S-Max! Hei, Jeg har kjøpt meg en brukt S-Max 2011 Titanium-S 2.0TDCi 163hk Powershift og så synes jeg at det ser så utrolig kult ut med dobbel eksos slik som på 2.2 TDCi 200hk-utgaven. Jeg vurderte også 2.2 200hk-utgaven, men bakdelen er at jeg da ikke hadde fått Powershift automat, men den tradisjonelle automatkassen og det hadde jeg ikke lyst til. I tillegg var det litt dyrt å legge ca. 50k ekstra i bilen kun for å få to eksospotter.

Så spørsmålet er: Er det en grunn til at jeg IKKE skal få ettermontert dobbel eksos ref 2.2TDCi 200hk? Det er plass under bilen, og jeg kan jo egentlig bare kjøpe eksosen til 2.2TDCi en diffuser til den bilen. Jeg spurte på Svendsen Eksos, og de visste ikke. På Ford forhandler mente de at det ikke skulle være et problem, men han kunne ikke gå god for det likevel, så han anbefalte meg å vente til garantien var utgått.

Jeg ønsker bare en kvalifisert vurdering. Det er uaktuelt å gjøre det dersom det er fare for at noe blir ødelagt i motor, og det er uaktuelt å montere "fake"-endestuss uten eksos. Dersom det ikke utgjør noen forskjell på driftsikkerhet på resten av drivverk, så gjør jeg det gjerne.

MVH 2-barns far som solgte motorsykkel og kjøpte S-Max i stedet for Audi TT :-) Noe glede må jeg jo fortsatt få!