Revisjonshistorikk [tilbake]

Ser det har vært en del saker om chiptuning også videre..men jeg har en 2000 mod. audi a6 2.7 biturbo quattro aut. 230hk som jeg regner med at etter h

Hallo. Ser det har vært en del saker om chiptuning også videre.. Men jeg har en 2000 mod. Audi A6 2.7 BiTurbo Quattro Aut. 230Hk som jeg regner med at etter hvert trenger ett par nye turboer. Den har nå gått 215.000 å enda ikke byttet turboer.. Å da er spørsmålet: Kan jeg da sette inn RS4 turboer uten at det trengs å gjøres stort annet av forandringer. Å hvor mye hester vil jeg da få? For så vidt jeg har fått med meg er denne motoren laget nettopp for RS4. Denne jobben vil isåfall bli satt bort til en som har eget verksted hjemme og ikke utført på noe merkeverksted. Dette er vel noe du ikke anbefaler uansett, men det er jo X antall tusenlapper å spare på dette i året, siden bilen er så gammel spiller det ingen rolle når den evt. skal selges igjen om den har vært på merkeverksted, og ettersom alt er billigere kommer jeg til å bytte slitedeler og lignende før jeg normalt ville ha gjort.

Dette er jo en super bil, så vil ikke kødde til noe mer enn nødvendig liksom. Vil bare at den skal ha det lille ekstra å gi. ettersom en del av hestene jo liksom blir borte pga Quattro, automat og relativt høy vekt.

Mvh Henrik