Revisjonshistorikk [tilbake]

Allmektige benny.jeg har skal kjøpe brukt stasjonsvogn for under 100.000 nok max 130.000 km og har sirkulert inn til to biler.- ford focus 2006 1,6l

Hei allmektige Benny.

Jeg har skal kjøpe brukt stasjonsvogn for under 100.000 NOK max 130.000 KM og har sirkulert inn til to biler. - Ford Focus 2006 1,6L Sport versjon - BMW 2004 316i

Jeg er 27 år gammel, liker å surfe, stå på ski, være ute i naturen og kommer nok til å reise endel på familiebesøk fra Vestlandet - Østlandet. Jeg har ingen barn og planlegger ikke å få barn i nær fremtid. Ønsker å ha bilen i ca 4 år før jeg slår til med en Gelandewagen, nei jeg mener en nyere stasjonsvogn/SUV.

Jeg kjenner svært lite til Focus, kan vel heller ikke si jeg er bilkyndig, utenom at registerreim bør byttes, service må taes og hvordan man kjører en bil.

Forstod at Focus ikke har registerreim - betyr dettte at Focus har registerkjede slik som BMW? Men registerkjede bør vel byttes etter x antall km?

Hadde vært hyggelig om du kunne si litt om vedlikeholdsutgiftene på FOCUS kontra BMW og hva jeg bør sjekke når jeg skal kjøpe disse bilene.

PS. jeg har sett på andre alternative men de faller ikke helt i smak.

Mvh

August