Revisjonshistorikk [tilbake]

Som den handymannen jeg er skulle jeg bytte olje og oljefilter på min samboers ford fiesta (fiasko!) 99 modell.har gjort dette på andre biler også, m

Hei Benny.

Som den handymannen jeg er skulle jeg bytte olje og oljefilter på min samboers Ford fiesta (fiasko!) 99 modell. Har gjort dette på andre biler også, men makan til kronglete å komme til filteret! Hvordan er det mulig å synes dette er en smart plassering (bak motoren, i tillegg vanskelig å komme til imellom stag/ rør ol.)? uten grav / bukk eller annet løfteutstyr må man jo ha opptil flere leddskavanker for å komme til. Tenker ikke de som konstruerer motorer/ biler på at det også kan være litt lettvint å komme til deler som skal skiftes relativt ofte?

Ga opp først gangen, og måtte ringe Ford for å høre hvor filtert var, eventuelt om det var innsatsfilter. Kjørte deretter bilen opp på noen planker for å komme bedre til. Det gjorde jeg knapt nok, fikk det ikke løst og kom heller ikke til med oljefilterverktøyet. I tillegg var avtappings skruen satt bom fast av verkstedet som gjorde jobben sist. Etter å ha prøvd med alt av verktøy pluss muttertrekker for så å gjøre skruen helt rund. Ga jeg opp å har satt bort jobben!

Hilsen ikke så "handy" som jeg liker å tro.....

Antall visninger