0

Jeg vil i forbindelse med problemet med nedgearing til 2de på chrysler voyager komme med en kommentar. alle nyere chrysler (fra 1995) har en funksjon

spurt 2010-06-02 23:15:28 +0100

HeiJeg vil i forbindelse med problemet med nedgearing til 2de på Chrysler Voyager komme med en kommentar. Alle nyere Chrysler (fra 1995) har en funksjon som gjør at kassen tvangsgeares til 2de ved eventuelle feil. Dette kalles "limp mode", og er en funksjon som skal preventere at automaten overbelastes. Det er mange ting som kan sette kassen i "limp mode", blant annet feil i in eller output speed sensor, crank position sensor osv, også elektriske feil som feks dårlig kontakt i det elektroniske systemet kan føre til dette. Jeg anberfaler at eieren tar ut feilkoder for å sjekke eventuelle feil i styresystemene. Dette kan gjøres ved hjelp av chrysler self diagnostic system. Dette fungerer slik at nan slår tenningen av og på i3 ganger i løpet av 5 sekunder, den tredje gangen skal tenningen stå på. Check engine lampen vil nå begynne å blinke,og man kan lese ut feilkoder. Hvis lampen blinker 5 raske-opphold-5 raske, er dette kode 55, end of list altså ingen feilkoder eller slutten på en liste med flere koder. Forklaring på kodene kan finnes på nettet eller i rephåndbøker. Helt til slutt kan det være greit å vite at dette systemet ikk lagrer alle koder, slik at det også kan være lurt med en odb test.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-06-11 14:52:43 +0100

Veldig bra. Tusen takk!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger