0

Har solgt videre en chrysler grand voyager, 1997 mod - når jeg kjøpte denne knirket clutchen og det gjorde den fremdeles når jeg solgte den et år og 9

spurt 2010-01-22 13:00:22 +0100

Har solgt videre en Chrysler Grand Voyager, 1997 mod - når jeg kjøpte denne knirket clutchen og det gjorde den fremdeles når jeg solgte den et år og 9 000 km senere.Fikk i min tid opplyst på verksted at dette ikke er noe alvorlig problem, men at dette er noe som kan vente til et evt clutch-bytte er på tide. (Clutchen fungerte utenom dette akkurat som den skal). Ergo passerte jeg videre disse opplysningene til kjøper i god tro. Han på sin side har i etterkant skiftet clutchen og mener nå at jeg skal betale.Jeg mener at dette clutchbyttet var helt unødvendig, men vil gjerne ha en evt bekreftelse på dette før jeg krangler videre :S

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-22 13:34:50 +0100

Heisann. Hvorvidt dette clutchbyttet var nødvendig eller ikke tør jeg ikke ha noen sterke meninger om. Men om det var bare en knirkelyd, så synes jeg nok at det var litt råflott.

Jeg synes uansett at ny eier burde kontaktet deg for å avklare dette med deg FØR han utførte jobben. Livet er nå en gang ikke så enkelt at man bare kan sette i gang prosjekter og få andre til å betale regningen.

I og med at du også, om jeg forstår deg rett, har gitt han disse opplysningene FØR han kjøpe bilen så styrker dette din sak ytterligere. Jeg tror ny eier stiller veldig svakt her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar