0

Har en strøken 95 stratus 2,5 lx!er meget godt fornøyd med den og har hatt 3 problemfrie år med denne bilen som nå har godt 290.000 km!dukket opp et

spurt 2013-01-17 19:21:04 +0100

Hei! Har en strøken 95 Stratus 2,5 LX! Er meget godt fornøyd med den og har hatt 3 problemfrie år med denne bilen som nå har godt 290.000 km! Dukket opp et rart promlem med den like før jul! Den starter ikke i minusgrader kun ved pluss grader. Etter mye sjekking så rodde jeg det var bensinfilteret som var såppas skittent at ved kulde,kanskje litt kondens og mye dritt inne i filteret at det var det som var grunnen! Jeg skiftet filter,tømte tanken for gammel bensin og fylte opp med ny inkl. kondensfjerner.bilen startet å gikk som et skudd helt til den ble stående ute i kulda,da var den helt død igjen! Det jeg nå har funnet ut er at pumpa ikke går ved kuldegrader men bare når det er plussgrader.Hvordan kan dette ha seg? Pumpa er ikke skiftet enda da det er en ganske omfattende jobb da tanken må taes ut etc! Hilsen glad Chrysler eier!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-18 12:14:00 +0100

Hmmm... Dette har jeg ikke hørt om tidligere. Skyldes vel rett og slett en kombinasjon av slitasje og påfølgende treghet, vil jeg tro. Har liksom ingen annen god forklaring på dette fenomenet.

Er du helt sikker på at du har strøm fra til pumpa? At ikke feilen ligger i et rele eller noe? Lykke til uansett.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger