0

Jeg er den lykkelige eier av en chrysler stratus 2.5 v6 97 mod.mod veldig lav km.stand..og jeg er godt fornøyd,... tiltross for store bensinutgifter:

spurt 2009-09-18 13:10:20 +0200

Hei! Jeg er den lykkelige eier av en Chrysler Stratus 2.5 V6 97 mod.mod veldig lav km.stand..og jeg er godt fornøyd,... tiltross for store bensinutgifter:)men...nå har jeg kjøpt et avtagbart hengerfeste som jeg ønsker montert.Verksteder jeg har vært i kontakt med ser mørkt på dette....hvorfor det mon tro?Har du tips og råd til verksteder som aldri har motert dette på en slik bil før?Det er smått med forhandlere nord for Polarsirkelen..så hva bør jeg gjøre?vennlig hilsen forvirret kvinne:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-18 14:32:59 +0200

hei Mona

Dette høres veldig rart ut. Det skal absolutt ikke være noe teknisk eller praktisk i veien for å montere dette. Hvis forhandler er for langt unna, ville jeg gått til et frittstående verksted. Sjekk gjerne med flere og du må selvfølgelig be om pris på forhånd. Håper det ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar