0

2000 mod. hei benny. i vinter har vi hatt litt startproblem med bilen da den var kald, avhengig av motorvarmer. i vår skiftet vi alle glødepluggene, m

spurt 2011-06-06 22:43:55 +0100

2000 mod. Hei benny. i vinter har vi hatt litt startproblem med bilen da den var kald, avhengig av motorvarmer. I vår skiftet vi alle glødepluggene, men i kammer 3 viste det seg å være en del olje. Har etter dette hadd problemer fortsatt med start og nå da jeg skrudde ut glødeplugg i treern var den meget kokset, men kammeret var fri for olje. Bilen røyker mye ved start og det virker som den ikke starter på alle sylindere. Kan det ha med at det har dannet seg koks i kammer og på dyse, eventuelt kan problemet skyldes noe annet? Ellers er bilen knall! En drøm å kjøre :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-22 18:50:55 +0100

Få den på verksted! Flere har hatt motor ras på nettop disse bilene. En grundig sjekk er på sin plass når det ryker ved oppstart. Kan godt være toppen er ødelagt og det kommer både olje og kjøleveske inn i brenn kammer. Gjør noe før det er for sent.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger