0

Jeg og noen venner har kjøpt en chrysler grand voyager 95 - modell, som vi skal bruke som russebil. uten at alle medlemmene fikk beskjed om det har en

spurt 2011-04-01 11:41:38 +0200

Hei, Jeg og noen venner har kjøpt en Chrysler Grand Voyager 95 - modell, som vi skal bruke som russebil. Uten at alle medlemmene fikk beskjed om det har en av medlemmene gjort reperasjoner på bilen, og vi er i tvil om nødvendigheten av disse og prisene for dem. Ergo, vi stoler ikke på dette medlemmet, og vi vil gjerne spørre om råd. Det som er gjort er følgende: 1. Bytte toppakning 2. Overhale bremser 3. Oljeskift/Automatkasseoljeskift/Bytte tennplugger Og prisen på dette skulle være 3000 kr. Jeg har søkt litt rundt, og funnet ut at den vanlige prisen for skifte av toppakning er 5000 - 10000 kr?

Jeg håper du kan hjelpe oss, slik at vi vet at vårt bilmedlem ikke snylter oss for penger, eller har brukt dem unødvendig. Hvordan kan vi i såfall sjekke at det som har blitt gjort med bilen er riktig?

Mvh Stine Wiig

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-01 12:11:25 +0200

At en geng går sammen og legger tildels mye penger i et slik prosjekt krever tillit. Den må gå begge veier.

Et medlem kan ikke sette i gang med reparasjoner uten at de andre vet det - og dere må ha tillitt til han som gjør jobben.

Du sier ikke noe om hvilken motor som er i denne bilen så det er vanskelig å sette noen pris. Men 3000,- er i så fall rasende billig - jeg hadde i allefall ikke gjort det til den prisen ;-).

Du sier heller ikke noe om det er alle bernsene som er overhalt, eyc så også her der det vanskelig å sine besemt uten å vite hva som er gjort.

Men sulle dere gjort dette på et verksted så hadde nok prisen fort vært 30 000,- og ikke 3000,-

Dere bør npk ta et møte og sette standarden i fothold til priser, oppgaver, info til hverandre etc. så ikke det som skal være en hyggelig russetid ender med misstenksomhet, baksnakking og uvennskap.

Ønsker dere lykke til med russebilen og en fin russefeiring!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar