0

har tenkt å kjøpe meg en familiebil med plass for minimum 6... er det mye feil på grand voyager eller er dette en grei bil?

spurt 2010-05-03 16:37:48 +0100

Hei! Har tenkt å kjøpe meg en familiebil med plass for minimum 6... Er det mye feil på grand voyager eller er dette en grei bil? Andre forslag til samme type bil? Tenkt å bruke rundt 100 000...mvh Odd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-03 00:24:45 +0100

Har selv hatt to Voyager og er superfornøyd med begge. En 1994mod den gamle fasongen og en ny type 1999 modell. Hører mange som klager på disse bilene, men jeg hadde egentlig ikke andre feil enn jeg har hatt på andre biler. Det skal sies at begge mine var 2.5TD manuell kasse. Den eldste var absolutt den mest familievenlige og kanskje den beste å kjøre langtur med. Lavt forbuk og masse motor. Skulle det være noe å klage på må det være lysene, de var dårlige. Løste det med kjørelys og 1000 metre. Desverre røk topppakningen på en av sylindrene i denne. Klarte ikke bytte dette selv så den ble solgt. Bilen var forøvrig helt rustfri da den hadde vært brukt i indre deler av hedemark. Tynset området. Dette bør du sjekke for jeg har sett mange rustne varianter. Ellers er det bare å si at den eneste som kan konkurere med de store amerikanske bilene i turkomford er VW caravelle og multivan med enkle seter så klart. Av de mindre bilene ville jeg gå for For Galaxy eller Peugot 807. Gjør det til en vane og teste bilen hos NAF før kjøpet:-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger