0

Jeg har en crysler voyager 95, 7 seter. kjøpte den i desember. merka i vinter at den brukte en del olje. har fyllt på ca 10 ltr. håndbrekk lyset lyse

spurt 2010-04-09 00:39:55 +0200

hei. jeg har en crysler voyager 95, 7 seter. kjøpte den i desember. merka i vinter at den brukte en del olje. har fyllt på ca 10 ltr. håndbrekk lyset lyser når jeg bremser og svinger. alarmen på bensinmåleren piper i ett sett når nåla detter litt under halv tank. også lukter det veldig vondt, brent eller no når jeg har kjørt oppover bratt bakke. kan du si no om dette er no alvorlig eller om det er no som kan fikses på for en billig penge. hilsen hanne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-09 14:42:42 +0200

Hei Hanne. At den bruker mye olje og i tillegg lukter brendt tyder på lekkasje. Og jeg tror det lekker og drypper ned på eksosanlegget. Hvor lekkasjen kan være er vanskelig å si, men det kan være topp pakningen, desverre. Og da er det dyrt.

Anbefaler et du tar turen innom et verksted og får sjekket dette litt nøyere.

At handbrekk lampa lyser kan være at du har lite bremseveske. Det betyr som regel to ting. Enten lekkasje eller slitte bremsebelegg. Når det gjelder beninmåleren tipper jeg på defekt tankarmatur (føleren i tanken).

Det kan nok se ut som om du må forbrede deg på litt bilutgifter framover, men vi håper det beste og krysser fingerene for at det ikke blir for dyrt! Lykke til Hannne!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger