0

Turbo-problemer ?hei! jeg er ute og kjører og plutselig blir bilen veldig lat. jeg mener på at jeg mister summingen fra turboen, men dette er bare en

spurt 2010-11-28 18:13:52 +0200

TURBO-problemer ? Hei! Jeg er ute og kjører og plutselig blir bilen veldig lat. Jeg mener på at jeg mister summingen fra Turboen, men dette er bare en antagelse foreløpig. Etter å stoppet bilen og motoren og skrudd av tenningen, blir den helt fin igjen etter at jeg starter på nytt. Hva er dette for noe? Audi A6, 1,9Tdi, 98 modell

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-29 13:48:16 +0200

Heisann! Du har nok rett i dine antagleser om at dette er Turbo-problemer.

Det som er pussig er at den blir bra igjen når du skrur tenning av / på. Det tyder på at feilen ikke ligger i selve turbo-aggregatet, men i styringen til dette.

Evt. at bilen går i "nødprogram". Anbefaler deg å ta en tur innom et merkeverksred for å få tatt en litt nøyere sjekk på dette.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-11-30 20:57:20 +0200

Hei Benny og takk for svar :-)

Ja, jeg må nok ta en tur på verksted. Jeg er tidligere bilmekaniker, men har ikke jobbet med bil på over 15 år (jobber i IT-bransjen nå). Håpet var derfor å fikse ting selv, men en kommer ikke langt i dag selv om en har de flotteste pipesett :-)

Jeg har nå obeservert at denne utkoblingen av \"effekt\" skjer når jeg gir bilen gasspådrag enten i oppoverbakke eller tyngre belastning på motorveien i litt fart og opp i 3 eller fjerde gir.

Jeg har bestillt VAG-KOM-kabel så jeg kan kanskje komme litt på vei nærmere feilen. Det er jo ikke bare å spare penger som er motivet. Jeg kjenner jo at jeg liker å holde på med bil :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar