0

Jeg har et par spørsmål. familien har en chevrolet suburban 1991 modell diesel. den er registrert som lett lastebil, og siden et certifikat til lett l

spurt 2010-11-20 20:05:38 +0100

Hei jeg har et par spørsmål. Familien har en chevrolet suburban 1991 modell diesel. den er registrert som lett lastebil, og siden et certifikat til lett lastebil koster en del, lurte jeg på hva det ville koste og nedregistrere den. noen sier det er vanskelig, men den er jo over 10 år og da burde det jo være lettere. må man fjerne noen blader på bakfjærene da? 6.2 literen som står i er jo helt grei, den er sterk og relativt lettstartet, men i større hastigheter er den litt treig. bytte motor til en litt nyere 6.5l med turbo og chiptuning ville jo forbedret styrke og dreiemoment. men må man betale avgifter for sånt da? til andre som vurderer gammel suburban, så er dette skikkelig solide biler!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-03 16:16:40 +0100

I følge importøren kan vi som liker chevy bare glemme å nedregistrere biler. Umulig. Bytte motor.. Husk å få med alle "bokser" til den nye motoren. Elektronikken styrer både motor og gearkasse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger