0

Vurderer å kjøpe meg en brukt tahoe 05 med 184000km på tellern. bilen har gass anlegg fra kjent gassfabrikat, og alle servicer utenom 30000 er tatt på

spurt 2012-12-28 06:45:42 +0100

Hei Benny, Vurderer å kjøpe meg en brukt tahoe 05 med 184000km på tellern. Bilen har gass anlegg fra kjent gassfabrikat, og alle servicer utenom 30000 er tatt på bergheim oslo. Jeg lurer på om du har noe kjennskap til hvordan gassanlegget og motoren holder seg. og hva en må passe på. og ikke minst hva en slik tørst bil vil bruke med gass på mila. bilsen står hos kjent forhandler, selgess med to sett hjul og 1 år garanti. til 189000,- bilen er nedregistrert og har i dag tre seter, men bakseter og midtkonsoll følger med. er det noe problem å omregge denne til 5 seter når bilen er ti år ? på forhånd tusen takk for svar. Hilsen Henrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-26 01:23:34 +0100

jeg kjenner litt til slike biler etter mange år og km med dchev av alle typer. hva Gass angår, har jeg aldri hatt det, men kjenner godt flere med det. Om det er siste generasjon gassanlegg, med skikkelig smøring til toppene, så pleier dette å funke bra. MEN; vær veldig forsiktig med å dra tungt/ belaste bilen veldig. men bare bil, bør ikke være noe probl. Kjenner bl.a en som kjørte for et firma som drev med veimerking, han dro store tunge hengere full med maling,Han svidde toppene og det ble DYRT! men han skiftet dem og satte på ekstra smøring, og forsiktig med hard belastning, og sist jeg prata med han, hadde han s kjørt ca 200.tusen uten noe problem. Hva forbruk angår, så kan du med vanlig kjøring med tom bil( bare passasjerer) kjøre for omtrent 11kr/mil. Dette forutsetter at du har shellkort avtale.Da fpr du 1kr rabatt pr liter. bilen vil bruke ca 1.8l pr mil. gassen koster idag i overkant av 7kr, og med 2l/mil er jo det overkant av 14kr/mil minus 1kr/l = 12/mil med 2l /pr mil:) altså, du kjører en så stor bil billigere enn en Golf :) jeg har en bil lik denne, har kjørt den straks 300tusen, minimalt med probl.Stort sett bremseskivebytte + klosser, men sjekk bremserør bak og under stigtrinn + framme ved hjula. Kan også være litt ppå røra akkurat over kardang, sjekk også vindusheis, spes førerdør. Husk å bruke 4hjulsdrifta, så holder den seg i form , Lykke til med kjøp av skikkelig bil :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-10-30 06:22:25 +0100

Your writing is really informative, especially because it's so meaningful and updated. Thanks for sharing this wonderful post!

Your writing is really great. I’m so glad I read it. It kept me hooked the whole way through.

Thanks for this information. I really appreciate the information that you have provided.

https://www.myccpay.onl/ https://www.mcd-voicex.com/ https://www.tellpopeyes.org/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger