0

Hva synes du, jeg skal muligens kjøpe denne FINN-kode 256002948?

spurt 2022-05-02 06:17:29 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei :-) Jeg kjenner ikke til denne typen bil men jeg elsker størrelsen, klatre inn og sige ut :-) En bil for en pensjonist som meg?

Gi meg en pekepinne om dette er en pensjonistbil for meg? Mvh Jack H Kehus jack.kehus@outlook.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-02 16:21:53 +0100

Bilen er kanhende verdt det du betaler for den, men gitt at det venter en EU-kontroll noen måneder frem i tid, ville jeg ikke engang tenkt tanken på å kjøpe denne bilen uten minimum liten NAF-test, gjerne full NAF-test for den sakens skyld. Rett nok er det en relativt billig bil, men dette har aldri vært speseilt feilfrie biler - selv om vi i utgangspunktet snakker om en bil som burde være relativt grei og robust. Jeg merker meg også et bilde av et motorrom som står i en tildels sterk motsetning til nyvaska karosseri. Denne bilen er ikke nødvendigvis passet spesielt godt på. Du kan endelig se på bilen og vurdere om det i det hele tatt er liv laga, ta gjerne utskrift av en sjekkliste for bruktbilkjjøp på nett og krøss av etterhvert, men igjen - la fagfolk ta den endelige vurderingen - FØR - FØR - FØR du tenker tanken på å undertegne kjøpekontrakt. Det gir deg et minimum av trygghet, det selger dokumentasjon for at opplysningsplikten er overholdt, i det hele tatt: mye ryddigere for begge parter - skikkelig win-win. Og vil ikke selger vite av en NAF-test, da er mitt råd veldig enkelt: glem bilen, det er ikke rasjonering på gode bruktbiler der ute!

The Bottom Line er at store biler, speseilt av den amerikanske sorten, ofte koster mer enn de smaker. Uansett hva Amcar-fansen og evnt selger her måtte hevde, det er ingenting som er spesielt billig på denne bilen, verken dekk, reserverdeler eller løpende service og vedlikehold. Om du virkelig vet hva du går til og kan skru selv, da er det "tja", da er du nok tilstrekkelig entusiast for en sånn bil. Er svaret "nei" på disse to spørsmålene, ja da skal du som et minimum ha ganske så stinn lommebok for å eie en sånn bil. Det skumle her er aat EU-kontrollen kan gi deg bakoversveis - derfor NAF-test....uansett. Ellers er det smarteste å finne en mer pensjonistvennlig bil - mest mulig ny bil. Sikrere, greiere å eie osv osv..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger