0

Er skoda fabia 1.2 bensin 2016 god bil?

spurt 2022-04-22 06:59:47 +0100

anonym bruker

Anonym

Er skoda fabia 1.2 bensin 2016 64000km ett bra bruktbil kjøp? Lite feil osv

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-22 12:17:27 +0100

Helt grei, men NAF-test er der som ellers, en fornuftig ting å ha på plass FØR kjøpekontrakten undertegnes. Det gir økt trygghet for deg og er vesentlig ryddigere for selger - han får dokumentert at han har overholdt sin opplysningsplkt. Ellers er det jo så meget enklere å avtale utbedring av eventuelle feil og mangler FØR kjøpekontrakten er underskrevet, ikke sant? Og er det bare drittbilen, da går du bare lett og ledig videre, det er ikke rasjonering på gode bruktbiler der ute. Det som kan være viktig å sjekke på en 6-7 år gammel Skoda, spesielt om bilen IKKE er understellsbehandlet siden den kom til Norge, er begynnende kritisk rust. Fabrikkbestyttelsen er ikke i nærheten av å være god nok for norske vinterveier - stikkord salt og kjemikaler som får stålmarken til å rape av fryd - og når du finner en god bil - ja da bør understellsbehandling med løpende etterbehandling typisk annethvert til tredjehvert år vær en del av et normalt godt regime for service og vedlikehold. Men generelt: dette er greie biler, en fordel med automatgir, det blir litt giring med disse små benzinerne.

Dernest har en av tennpluggene en tendens til å ta kvelden etter typisk 80-100.000 km, sier EN av pluggene, fordi det er den samme hver gang, husker ikke i farta om det er nummer tre eller fire, men det tyder på at den kan ha det litt varmt. Med NGK tennplugger går det helt greit - ingen stor jobb - og plugger koster ikke allverden. For ordens skyld: vi har ikke Fabia her hjemme, men en annen VAG-mobil med 1,2 TSI under panseret. For norske forhold er 1,2 TSI helt grei, man holder fint følge med trafikken, men igjen: automatgir er veldig greit å ha! Har bilen manuell kasse, prøvekjør gjerne litt ekstra på forskjellige veier og ha et åpent sinn. Det kan være helt greit for deg, ikke sant? Men man skal vite hva man går til - man skal være fornøyd med bilen man kjøper litt mer enn en uke! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger