0

Rulle omkrets på reservehjul

spurt 2022-04-21 08:30:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Hvor stor forskjell kan det være på et reservehjul i forhold til de tre andre hjulene på bilen på en 4x4 ? Bilen min har ikke reservehjul og det er ikke holdbart med min kjøring. Skal en treffe på rulle omkrets selv med original dimensjoner 22 og 20 tom så er det forskjell. En klarer vel noe rundt 0,3- 0,9 %. Men hva er egentlig spiselig for differensialer ? Land Rover har ikke noe svar. Mvh Olav

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-21 18:50:27 +0100

Først og fremst liker en 4 hjuls trekker aller best at hjulene har lik rulleomkrets. Spesillt Subaru og Suzuki som har 50/50 drift. Har du en Freelander 2 med Haldex så er det ikke like viktig men for all del du skal ikke utfordre systemet med å sette forskjellige dimensjoner av dekk på bilen og et utslitt dekk vs et nytt gjør mye med rulleomkretsen så er det stor forskjell så ja det sliter det mere i fordelings box og differensialer. At ikke Land Rover kan svare på dette betyr nok nok mest at du ikke har pratet med riktig eller kompetent person da de trolig har mest kunnskap om dette i hele verden sammen med kanskje Subaru og deretter Suzuki men jeg holder et snepp på Land Rover her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger