0

Hva feiler det Pajero 2800 1998 model

spurt 2022-04-07 11:14:29 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg får start, men bilen stopper etter 5-600 m. Da må jeg file mye på startmotoren før han starter. Virker som han ikke får diesel. Har fått montert inn en dieselpumpe i serie med den orginale uten at det hjelper. Har byttet hjernen som er montert venstre side unner rattet. ar vært iinnom 4 forskjelige verksteder uten hell. Hååper Benny kan lokalisere feilen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-09 11:45:40 +0100

Tja, skulle jeg gjette, er det i verste fall introdusert nye feil underforsøkene på å løse problemet her. Nå sier du ikke noe om hva slags verksteder som har vært inne i bildet, jeg ville forsøkt et diesel-elektrisk versted først og fremst: du vet - de som virkelig kan dette med diesel og innsprøytingsystemer. Her dreier det seg om systematisk feilsøk, kall det gjerne å sjekke de rette tingene i rett rekkefølge, og finne ut hva som er galt. Uten forkleinelse for noen, dette er ikke lett, men det kan synes som om det har vært en noe uheldig fremgangsmåte underveis i feilsøket her. Sånt kan skje, men google er din beste venn, søker du på elektro diesel evnt elektro-diiesel eller omvendt diesel elektro diesel-elektro og jober litt med dette, får du frem verksteder av den sorten jeg nevner innledningsvis. Verdt et forsøk - koster lite å ta en ringerunde og gjøre en forespørsel, beksriv bilen, problemet og problemet, spør om de kan hjelpe deg. Verre er det ikke.

Ellers er fjerndiagnostiering vanskelig her, både for høyere makter og for selveste orakelet Benny. Han er innom her av og til, mulig han har gode tips, vi kan håpe! Men jeg ville nok helst sett i retning av lokal kompetanse fremfor her! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger