0

Beste bruktbilkjøp til under 200 000?

spurt 2022-04-05 20:27:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg og kona skal kjøpe oss en bruktbil med en makspris på 200 000. Viktigste for oss er at den er driftssikker, lavt drivstoff forbruk, automatgir og gjerne mulighet for hengerfeste. Det er også en fordel om det er en stasjonsvogn eller en SUV. Vi har sett litt på Toyota Auris Hybrid og Kia Niro Hybrid. Er dette biler å anbefale? Har du andre biler du tenker kan være aktuelle? El-bil er ikke aktuelt, da man ikke får en god rekkevidde på en elbil under 200 000.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-06 08:04:14 +0100

Velg Toyota, kjøp gjerne bilen hos merkeforhandler. Ve k jøp hos andre, subsidiært privat, ALLTID NAF-test. eg ville også glemt denne grei med "SUV", det betaler dere ekstra for, gå heller for en vanlig stasjonsovgn om dere ikke har spesielle behov som tilsier at økt bekkeklaring kan være en fordel. Ellers bygger Toyotas hybrider på ekstremt godt utprøvd teknologi, det eneste som krever noe tilvenning er automatkassa. Dette med automatkassa medfører også at det ikke nødvendigvis er den rette bilen om dere skal kjøre med tunge slep - et tonn eller mer - over lengre strekninger. Men hente nye møbler på IKEA eller kjøre hageavfall, gjerne et lass ved eller to over si et par-tre mil - jolly fine. Det er så enkelt at CVT-kassa har en tendens til å operere med et turtall i høyeste laget med slep. Ikke noe stort problem, men det øker forbruket noe. Den andre tingen du får med Toyota, er markedets beste kundestøtte, ingen over, ingen ved siden. Fantastisk service, svært seriøs håndtering av garantisaker for biler som ennå har fabrikkgaranti. En ting skal dere imidlertid skrive dere bak øret: Toyota gir ikke bilene sine norsk understellsbehandling når de kommer til Norge. En full understellsbehandling hos en seriøs aktør er den beste investeringen dere kan gjøre om dere ser for dere å eie bilen en stund. Løpende etterbehandling hører med - typisk annethvert til tredjevhert år - "godstoffet" tørker inn, også i hulrommene. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-04-07 11:09:07 +0100

He he Lexus vil vel ha et ord med i laget her Mr N Wolf :-) Men ellers er alt sant og ta for all del en understellsbehandling om du ønsket å ha bilen en stund.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-04-09 01:53:31 +0100

Få splitter nye møbler fra IKEA eller transportere hageavfall; sistnevnte er ideell hvis det er noen vedhauger i nærheten. Så enkel å bruke at når det er trekkraft, kjører CVT-girkasser ofte på maksimalt turtall. Ikke et stort problem, men det fører til en liten økning i forbruket. basket random

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger