0

Verdt å kjøpe 04 h1 85000km

spurt 2022-03-04 23:38:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Er student og liker å være ute så er litt gira på varebil med plass til masse, eventuelt også meg på natta. Kjærestes bestefar selger sin Hyundai H1 fra 2004. Den har hatt to eiere og pensjonistkjørt siden 2007. Ingen kjente feil, men skal på NAF-test før eventuelt kjøp. Kjørt 85000km. Er 15 000 verdt det, eller kan denne bilen ramle sammen når som helst?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-05 10:56:09 +0100

Tja, med kun to eiere og antagelig passet sånn nogenlunde på, er det overveiene sannsynlig at bilen kan gi deg god valuta for dine 15.000. Det avhenger først og fremst av to ting: om det har fått utvikle seg rust - og hvor lagt rusta har kommet. Stikkord: understellsbehandling med jevnlig etterbehandling er en klar fordel her! Dernest forholdsvis nylig EU-kontroll....da har du bil i allefall to år før skiltene ramler av. Men igjen: sjekk for rust...tro meg...kommer du i uløkka med en bil med kritisk rust i bærende konstruksjoner...ja da får du neppe en sjanse til. Føler du deg usikker, spander en liten NAF-test, det gir deg en større grad av trygghet. Forøvrig bør du spandere noen minutter til å tenke gjennom om du egentlig trenger en så stor bil. Det har jo bakdeler også. Hvor ofte drasser du på pikk og pakk, vil du egentlig være "gjengens midtpunkt" og ha en rullende festebule? I det hele tatt - mange hensyn å ta. Ellers er det jo så enkelt som at om bilen er "verdt" ditt og tatt - i stor grad avhenger av deg selv: du må regne med å bruke litt på både service og løpende vedlikehold om bilen skal gi deg nytte og glede i årene fremover. Selv om den knapt nok er brukt på alle disse årene. Du må også kjøre med vett, dette er IKKE en bil som tilgir deg lett og ledig om du kjører gris. Det vil i såfall straffe seg rimelig kjapt! Ellers: lykke til med både studiene, kjøresten og eventuelt bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger