0

Peugeot Partner Airbag lampe kommer og går

spurt 2022-02-13 10:10:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Har en Partner som airbag lampa kommer på noen ganger, men så forsvinner den neste dag. Har fått skannet den og fikk koden: 0805 left side belt module ignition.

Men ble ikke klok på hva det egentlig gjalt. Tror ikke det er feil på selve airbagen men noe rundt korrodererte ledninger virka det som.

Det jeg syns er rart er at når jeg skannet bilen var ikke lampa tent. Men koden var der, flere sa det kan ha noe med spenning i strømnettet og fuktighet i vinteren. Så kan være en ufarlig feil siden det er vinter nå.

Kan det være batteriet som er grunnen? Da jeg har sjekket den og bør bytte den men har ikke gjort det enda. Bilen skal jeg vise på EU om noen uker og tenkte om jeg ikke finner hva det gjelder. Bør jeg bytte batteri og slette koden og håpe på det beste?

Og om lampa tenner igjen, tror du den går gjennom om jeg rett før sletter koden?

Hilsen frustrer Peugeot eier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-13 11:37:31 +0100

Airbag Ecu ligger og scanner på motstanden i beltestrekkeren og kommer den utenfor gitte verdier så får man feilkode. Oftest ligger feilen i en kontakt under setet som er et svakt punkt ang fuktighet, bevegelse osv. Det med å bytte batteri tror jeg nok ikke har noen effekt på feilkoden den vil nok komme opp likevel. Joda sletter du feilkoden så kan den gå igjennom Eu såfremt ikke lampen lyser når selve kontrollen utføres. Uansett er det best å få ordnet opp i da airbag systemet er for vår egen sikkerhet og bør fungere.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger