0

Svakheter og tanker rundt 2018 Levorg

spurt 2022-02-09 11:24:08 +0100

Hei! Har funnet meg ut en Subaru Levord 2018 modell, aut, bensiner med mye utstyr og en 1,6l motor.

Er i tenkeboksen på å kjøpe denne, ligger ute til 310k med 44k kjørte kilometer.

Er det noen svakheter mtp motor, drivverk? Aldri eid en Subaru før. Går fra en 2010 Focus, manuell diesel så forventer at forbruket vil øke greit. Hvordan er det generelt å eie en Subaru?

Takk for alle svar og innspill!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-09 13:56:00 +0100

updated 2022-02-09 13:59:33 +0100

Subaru slet veldig med spesiellt dieselmotorene sine frem til ca 2014 men tror bensin motorene har klart seg greit foruten at regreimer og kjeder er nesten en k.m lange på grunn av sin boxer konstruksjon. Jeg personlig er nok ikke tilhenger av boxer motoren men Subaru har jo fått det til å fungere ihvertfall på bensin motorene sine etterhvert. Ellers er nok Subaru Levorg helt sikkert en grei bil og Subaru er jo ellers kjent for å produsere slitesterke biler med god holdbarhet så kjøpet du en 2018 model så skal du nok ikke være spesiellt nervøs og du kan regne med et greit bilhold her. Jeg kjøpte nesten en Subaru Forester selv jeg for en tid tilbake da de hadde bare bensin motorer men ble til slutt med tanken da jeg ikke følte at den holdt helt mål ang komforten jeg ønsket. Men foruten det så var det en helt grei bil som egentlig har hatt godt rykte opp igjennom årene foruten fadesen med sin diesel boxer motor men Ingeniørene hos Subaru kokte hodene sammen så på nyere modeller så ser det ut til at de et tilbake på sporet. Det mest skremmende den gang var at Ingeniørene ikke visste hva problemet var og slang ut både det ene og det andre som årsak som ikke helt holdt vann. Jeg holder på at konstruksjonen var for svak i veivhus området da en boxer motor skjøtes rundt veivakselen og at temperaturforandringer har tillat bevegelse her slik det førte til lager havari og veivaksel brudd. Teoriene var mange og spekulasjonene var mange men til slutt må man jo legge ting bak seg. Se bare på Mercedes med sitt fatale rustproblem i begynnelsen av 2000 tallet jo de kom over det og sørget for at nyere modeller ble beskyttet og produsert etter Mercedes standard. Jeg er sikker på at Kamerat Helmar hadde ønsket den perioden død og begravet men det var likevel en av Mercedes mørkeste tider men Mercedes ramlet ned i kloakken igjennom et åpent kumlokk men kom seg opp av kumlokket med en spekeskinke under hver arm og har i dag noe av det bedre ang rustbehandling så ja viser seg jo at man kan gå videre.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Takk så mye for svar hver gang Mr Car Wizard! Meget utfyllende svar hver gang, som ofte fører til mer usikkerhet og flere spørsmål enn først tiltenkt. Nå heller jeg litt mer mot en v60 da levorgen kan bli noe dyr i drift. 300k for en bensiner i 2022 er jo kanskje ikke det klokeste man kan gjøre.

Solbakk gravatarbildeSolbakk ( 2022-02-09 21:02:29 +0100 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger