0

Kjøpe med eller uten battei

spurt 2022-02-07 00:02:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Vurderer kjøpe NIO uten batteri og lease det i steden. Ser for meg at jeg da ikke vi få noen problemer med batteriet og kanskje får være med på utviklende ang batterier. Men tenker på den dagen jeg skal selge den ? Hva tror du om framtiden for dette .?

Mvh Tom Ingholm

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-07 15:36:30 +0100

Vel, denne batteribytteordnigen har helt sikkert sin pris, ingen gir ved dørene. En tanke som ville spiret i min krystallkule, er dette, i tillegg til eventuell prisøkning på denne "tjenesten" i fremtiden. Dernest vil det være av avgjørende betydning hvor utbredt, hvor god denne tjenesten egentlig er. Formodentlig kan kundene også lade derhjemme eller på kommersielle ladetilbud i tillegg, men leasingavtalen har uansett sin pris - den må med i regnestykket om du bekymrer deg for fremtiden.

Forholdene nevnt over til naturlig nok også bekymre potensielle kjøpere den dagen du vil selge bilen, det gode er selvfølgelig at levetiden for batteripakka ikke er et tema, på den annen side sett: leasingkostnaden må nødvendigvis ta høyde for "batterislitasje". Som sagt: ingen gir ved dørene, her blir du din egen ekspert, både underveis og før kjøpet: før kjøpet må du helt klart bruke litt tid på å vurdere såvel løpende kostnader som hvilke premisser NIO egentlig tilbyr i årene fremover. Nei, du finner ikke svar på riktig alt, det blir litt gamgling uansett, der du kan være uheldig - eller mindre heldig. For mange variable her til at krystallkula kan si det ene eller andre, det avgjørened er leasingkostnaden og hvordan den utvikler seg over tid. For å si det sånn, du får neppe en gunstig fastprisavtale med en løpetid på 10 år uten mulighet for prisregulering fra leverandørens side.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-02-07 00:02:00 +0100

Sett: 65 ganger

Sist oppdatert: Feb 07 '22

Antall visninger