0

Fikk en Tesla model 3 levert med masse feil osv.

spurt 2022-01-09 19:27:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg fikk en model 3 levert nå i desember 2021 og hadde masse feil som de nå har rettet opp på. Men det er en ting som irriterer meg er at bilen jeg fikk levert ikke har korsryggstøtte på passasjersete forran. Snakket med dem og de sa at de nye bilene blir levert uten. Dette fikk jeg aldri noe beskjed om. Når det står «Justerbare, elektriske forseter» så skal vel begge setene forran være like? Jeg føler meg lurt rett og slett. Hva kan jeg gjøre i den situasjonen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-10 14:06:17 +0100

Vel, om den som pleier å sitte i passasjersetet har f.ex dårlig rygg, kan du alltids prøve å påberope deg "vesentlig mangel", men Tesla Norge er ikke akkurat kjent for å gi noe som helst ved dørene. Om det står "justerbare, elektriske forseter" i kjøpekontrakten, kan du alltid forsøke å ta opp saken gjennom forbrukerrådet og forbrukerklageutvalget om Tesla ikke vil gjøre noe for deg, men be advised, det tar tid. Om dette er grunnlag for å heve kjøpet - det er a complete different matter - men dersom det står SETER i flertallsform i kjøpekontrakten, og man har tatt en liten spansk en der du har et "greit" førersete og noe i retning av en campingstol som passasjersette, ja da har du iallefall et godt utgangspunkt for å forlange passasjersetet byttet ut med si et sete av samme sort som førersetet. Men igjen - Tesla Norge gir ingen ting ved dørene - men snakk med dem, send skriftig klage - om du tar en titt på forbrukerårets nettsider finner du alt om rettigheter og pplikter når du føler deg lurt ved bilkjøp - jeg ville definitivt ikke gitt meg uten å prøve her! Men igjen: olrdlyden i kjøpekontrakten er alfa og omega her - stikkord DOKUMENTASJON! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar