0

Import Porsche Cayenne

spurt 2022-01-05 13:26:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Vurderer å importere en Porsche Cayenne 2009-2010 modell fra Tyskland. Er det noen modell du vil anbefale + antall hestekrefter osv.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-07 16:44:05 +0100

Yepp kjøp 2010-2011 med dieselmotor og gjerne 254 eller så mye hester du ønsker men du vil nok ikke merke stort til at det er en 211 hk da dreiemomentet vil være der men det mangler litt på toppen som vi i Norge egentlig ikke har bruk for. Velg med alt utstyr og foralldel luftfjæring og la deg ikke skremme av at det kan gi så og så mye problemer da det er et must her og ellers alt annet de har klart å pakke inn i denne da du sikkert har hørt historier om at jo enklere jo bedre men ikke i en Cayenne da velger man jo heller Mr N Wolfs Lada eller Moschwich fra 70-80 tallet og lar komfort og bil glede bli i en annen dimensjon men det er ikke min vei å gå her. Velg også varme i seter og ratt samt en heftig stereo og som alltid ikke glem tilhengerfeste da det nesten er alpha og omega på en Norsk bil. Joda du sparer nok noen kroner på å mportere men når alle utgifter er lagt på bordet så er det nok ikke langt fra de Norske så tenk deg om 2 ganger før du slår til på en. Det er mye usikkerhet og bry med import der man kanskje tenker pris der og da men så kommer frakt opphold og andre kostnader i tillegg så straks ser man må tilsvarende i Norge for samme pris når alle utgifter er regnet sammen. Ditt valg du bestemmer men husk at prisene som er på finn gjerne er noe forhandlingsbare så tenk deg om.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar