0

Hva skjedde med bestselgeren?

spurt 2022-01-03 18:19:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

I-Pace tok verden med storm i 2018/2019. Bilen er etter min oppfatning, fortsatt helt suveren å kjøre. Utover det, skal jeg være litt forsiktig med påstander.

Nå har det kommet mange fine og gode alternativer. Greit nok, men hvorfor er ikke denne bilen med i noen tester og sammenligninger lenger?

Klarer du å oppsummere hva som skjedde her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-04 18:28:21 +0100

Kanhende fordi mange blir litt for lett "betatt" av Tesla :-) Det er nå engang sånn at både journalister og andre vil gå for det som er mest populært akkurat nå, journalistene fordi de bokstavelig talt lever av det vi kan kalle "nyhetens interesse", og leserne - kall dem gjerne de potensielle bilkundene - vil veldig lett leve i nuet, med en klippefast tro på at det som er populært her og nå, ja det må jo være god sort! Sånn er det med så mangt, og din feiende flotte bil er ikke den eneste som liksom faller litt i glemmeboken når nyhetens interesse daler.

Når det er sagt, Norge er faktisk ikke verdens navle, jeg er rimelig sikker på at du finner mye stoff om denne bilen i verden rundt oss. Og det viktigste er jo at du selv er fornøyd!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger