0

Mitt navn er kristin vollset. jeg leiter etter en kassebil til å reise på langtur rundt i europa. jeg har lyst på en kassebil, med god plass til musi

spurt 2010-11-10 02:04:50 +0200

Hei! Mitt navn er Kristin Vollset. Jeg leiter etter en kassebil til å reise på langtur rundt i Europa. Jeg har lyst på en kassebil, med god plass til musikk instrumenter og stekeplate (eg selger pannekaker:), men et av de viktigste kriteriene for meg er kræsjsikkerhet. Jeg har tenkt å kjøpe brukt bil fra midten-slutten av nittitallet. Så jeg lurer på, er det stor forskjell på kræsjsikkerheten til forskjellige kassebiler? (er mest interessert i Chevrolet, Mercedes, Ford, Volkswagen, eller Toyota -fra nittitallet)

På forhånd, tusen takk for hjelpen!!:) hilsen kristin

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-02 11:41:09 +0200

Hei! Deg vil jeg kjøpe pannekaker av! Anbefaler VW Caravelle! Sikreste, komfortableste og mest driftsikre bilen i sin klasse etter min mening. Du gjør garantert et godt kjøp. Det er stor forskjell på hva man velge. Gå for en godt vedlikeholdt velle så går det deg vel :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar