0

Mitsubishi Outlander 2014

spurt 2021-12-07 08:49:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

På forrige service fikk jeg påvist sprekk i eksosmanifolden, noe som vil føre til avgasser i kupe og ikke godkjent EU-kontroll. I ettertid har jeg snakket med andre eiere av Outlandere, og til min overraskelse så sliter alle med det samme problemet. I og med at dette er en så kostbar utskifting, og det tydeligvis er en kjent svakhet, burde ikke dette vært dekket av Mitsubishi?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-07 15:06:47 +0100

I ditt sted ville jeg sjekket status for eventuell innkalling osv i EU, f.ex Sverige og Tyskland, og tatt det derfra. Njo, man må gjerne mene at dette burde vært dekket av Mittibuski, men som vi vet, det ville ikke være første gang at de norske importørene hopper bukk over sånne ting - kfr bla motorhavariene hos Subaru - opplagt garantisak i Sverige - i Norge trakk man bare på skuldrene.

Men, den som ikke spør, intet får! Sjekk litt rundt, og ta det opp med din merkeforhandler, subisidiært med den norske importøren og krøss fingra - kanhende du iallefall får en grei pris! Mittibuski har jo hatt for vane å skryte ovseleg mykje av sine garantiordninger, og meg bekjent har man definitivt ikke vært av de verste når det gjelder dette med garantisaker. Verdt et forsøk - ellers forutsetter jeg at bilen ennå er under fabrikkgaranti! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-07 16:31:54 +0100

updated 2021-12-07 16:32:26 +0100

Outlander er desverre ikke nok, de km minst med 2 motorer, en 2,2 did diesel på 150 hk og en bensin motor på de ladbare hybridene. Diesel motoren hadde nok en tendens med sprekk i manifold men om Mitsubishi vet om det og at det er en kjent feil hjelper nok ikke deg når garanti har gått ut. Er det en tilbakekalling på manifolden ja se det da er det noe annet men kona har en Outlander med 2,2 dieselen og vi dro heldigvis før garanti utløp og fikk den skiftet da som du sier de hadde en sprekk og det luktet eksos i kupe. Ikke så sunt for helsen så greit å få gjort noe med.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger