0

Konebil ryker om vinteren.

spurt 2021-11-29 20:42:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Vi har et problem med bilen til kona om vinteren eller så fort minusgradene kommer. Dette gjelder en 2010 1,6 diesel. Når man begynner å kjøre mens motoren er kald så "rykker" den litt i andre gir. Så fort man setter i tredje så går det greit. MEN, da ryker den nemlig ganske mye. Røyken er svart til å begynne med, men blir lysere etter hvert (ikke gjennomsiktig). Det lukter eksos inni i bilen også. Andre trafikanter viser sin misnøye ved å tute eller blinke. Er dette veldig kostbart å fikse? Takk på forhånd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-30 13:45:11 +0100

TJa, jeg merker meg et knallgodt og utfyllende svar fra Kamerat Wizard annetsteds her! Dog tenker jeg at andre trafikanter kan klappe igjen, det er strengt tatt et større problem for deg og din bolde fru enn det er for oss andre! Jeg har ellers ikke noe å tilføye, ut over et oppriktig håp om at det går i likaste laget, uten personlig ruin! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger