0

Bruktbilbutikk

spurt 2021-11-28 17:22:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! jeg har tenkt å åpne en bruktbilbutikk, men litt usikker hvor i landet. jeg har mulighet til å flytte på meg. Hvor i landet anbefaler du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-28 17:33:18 +0100

Det spiller ingen rolle hvor du har butikken din så lenge du har produkter folk etterspør altså biler med en attraktiv pris i forhold til andre forhandlere bare se på Norwegian Machinery som ligger i en liten kommune som Gjerstad i Aust Agder som ingen har hørt om men som likevel har hatt stor suksess. Ønsker du highend biler som Porcher og Ferrarier og dets like så er nok de største byene bedre strategisk. Alt kommer ann på hva eller hvilket nisje marked du ønsker å treffe.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-29 09:05:07 +0100

Be advised, ha to ting på plass: finanisering og forretningsplan. Forretningsplanen bør ta sikte på forsiktig oppstart og ditto vekst, ikke lån penger til oppetter pipa, ha stålkontroll med utgiftene, og glem det derre med å ta ut lønn de første par åra, så kan det fort gå bra! Ikke for sentral beliggenhet, det koster skjorta, velg et greit tilgjengelig sted, velg rimelige lokaler.

Dernest bør du ha en klar formening om hvilket markedsegment du vil spisse deg mot, tenk inntjening, tenk konkurranse, unngå markedsegmenter der du må tyne fortjenesten for i det hele tatt å henge med i dansen! Og be advised, vær seriløs med "selgers opplysningsplikt" - vær ærlig - vær korrekt - ta dette med "garanti" og reklamasjon alvorlig - hvis ikke går treskoposten, snipp snapp snute osv! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger