0

Betaling av service

spurt 2021-11-25 07:57:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Lurte på om dere hadde vært borte i dette spørsmålet før.

Jeg leaset en elbil i sommer og har ikke fått på plass en serviceavtale før nå. Det som overrasker meg er at forhandleren krever at jeg betaler for 3 års service nå.

Er dette vanlig?

Hva kan jeg argumentere med mht å betale pr service når den er foretatt?

Jeg har nemlig dårlig erfaring med forhandler som går konkurs. Den første elbilen som jeg leaset fra 2019 til i sommer gikk konkurs og jeg måtte håndtere banken som kom opp med en hel masse krav til bilen som strakte seg langt inn i første utleie da jeg leiet en 2014 modell i mars 2019.

Med vennlig hilsen Leif Ole Haugberg 91657240

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-25 21:44:20 +0200

Vanskelig å se skogen for bare trær her, du har tydeligvis ikke helt struktur på bilholdet ditt. Om det er forhandlerens skyld eller andre årsaker, se det er vanskelig å si noe om, men generelt finner du sannsynligvis svar på det du spør om dersom du studerer inngåtte avtaler nøye. Ellers tenker jeg at du synes å ha vært så uheldig med leasing at du bør vurdere å finansiere bilkjøpet på mer ordinært vis og rett og slett eie bilen selv i fremtiden. Ja, du løper en noe større risiko ifht verditap, men det kan fort gå bra, spesielt om du velger en kurrant, fornuftig elbil som Nissan Leaf eller tilsvarende. Da er det ikke altfor mye bundet kapital, og du får en "grei" bil der du normalt sett vil ha forutsigbare driftskostnader. Summa summarum vet leasingbransjen å ta seg godt betalt, og som vi vet, det er kundene som betaler moroa! Generelt vil det være billigere å eie bilen selv, gjerne beholde den litt mer enn to-tre år og således redusere antallet bilbytter og den store, stygge ulven som vi med et felles begrep kan kalle "overganskostnadene". Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar