0

Foringer på bakstilling

spurt 2021-11-24 10:28:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en Ford Focus 2011 halvkombi diesel modell. Hadde den på EU hos Ford i fjor, og da bemerket de at foringene for svingarmene på begge sider bak begynte å bli dårlige. Hadde den igjen på service i september i år hos Ford, og da anbefalte dem meg og bytte dem, og mente dem mest sannsynlig ikke vil gå igjennom EU neste gang.

Har forhørt meg hos flere verksteder da jeg liker å få flere pristilbud. Et verksted ville at jeg heller skulle komme inn så de kunne vurdere om dem egentlig burde byttes, da de mente at mange er alt for strenge på dem. Et annet sa at så lenge jeg ikke har hørt noen ulyder fra dem, pleier det sjeldent å være et problem og at det ikke er ofte dem pleier å skifte dem, og at jeg heller kunne komme inn så de kunne vurdere om det trengtes.

Har dere noe erfaring rundt akkurat denne problemstillingen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-24 11:05:05 +0200

updated 2021-11-24 11:06:41 +0200

Ford har hatt noen gjengangere ang foringer både fremme og bak. Focus har gjerne problem med de forre bærearmene og da den bakre foringen mens Mondeo ofte har hatt problem med de bakre langsgående foringene. I 2011 kom det model bytte på Focus så vet ikke om det er gammel eller ny model du har. Hvis Ford mente foringene begynte å bli dårlige så stemmer det nok men tid for når du eventuellt vil få nedslag på eu er nok mye verre å estimere da det er en rekke faktorer som blant annet veilaget man kjører på osv. Det har kommet veldig langt hvis du skal begynne å høre klunke lyder men man får oftest nedslag når gummi foringen slipper i fra hylsen pga rust og saltføyke i det området. Du kan som regel trygt vente til du får nedslag og trenger ikke springe rundt til verksteder enda. Jeg vil nesten uansett anta at Ford er billigst på jobben da de har spesial verktøy slik at jobben går raskt så regner med de har fastpris her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-24 13:53:17 +0200

Ja skjønner, litt redd for at de skal slippe eventuelt og i verstefall påvirke forstillinga.

Dem sa også på ford at bakdekkene var mer slitt på innsiden, men dette var på dekk fra forrige eier, og jeg vet at den eiern kjørte rundt med skjev forstilling, så det var allerede intern slitasje på dekka når jeg tok over bilen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar