0

Audi A4 Allround 2017

spurt 2021-11-20 02:35:51 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Er Audi A4 Allround 3.0, 218hk TDI 2017 mod et godt kjøp? Ser det ligger flere på finn.no rundt 380-400.000kr med ca 60-90.000km kjørt. Er det noe kjente svakheter på disse bilene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-20 14:06:31 +0200

Motoren er kanskje den mestvellykkede Audi har kommet med de siste årene og deres quatro system er rimelig bankers så se heller på om det er et godt velholdt eksemplar og ta gjerne en Naf test uansett om den fremdeles er under garanti og koster ikke allverdens. Du nærmer deg garanti utløp så velg en med litt tid igjen før garanti utløper slik at du kan dra til Audi hvis det er noe du mener ikke er slik det bør være. Kjøper du en så sørg for at servicer ol er oppfylt slik at den ikke faller på utsiden av garantier.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-21 11:01:38 +0200

La gå at motoren under panseret på denne fantastiske bilen er kjent fra før, men Audi "Allround" må være en unik og feiende flott spesialmodell :-) Sånne biler liker vi, det må være en sann humørspreder av en bil som kan brukes til det meste! La de andre nøye seg med "Allroad", her bør Audi kjenne sin besøkstid og sporenstreks produsere en ny modellrekke - den kommer til å bli en suksess for alle som vil ha en bil som kan brukes til nesten alt! Ellers er det kanhende en Allorad du tenker på, feiende flotte biler det også, men glem ikke at alt som har fem ringer på innpakningspapiret og teksten "originalteile" er prisa som om det skulle være gullbelagt, spesielt i Norge! Timeprisen på Audis merkeverksteder er likedan, mao skal du vite hva du går til og ikke være redd for å bruke uavhengige, autoriserte verksteder om du skulle ha en vanlig inntekt, men likevel ha lyst til å kjøre Audi :-) Og nei, egentlig ingen spesielle svakheter, men Audi har en tendens til å trøkke inn i meste laget med avansert leamikk i sine biler. Vær også klar over at "longlife" service er dårlig karma for motoren, oljeskift med filterbytte hver 15.000 km, maks 20' ved mye langkjøring er en god ting, likeledes er oljeskift på automatkassa til rett intervall absolutt viktig å passe på. Og som alle andre biler fra VAG: understellsbehandling er smart om man skal ha bilen mer enn et par år - med løpende etterbehandling annethvert til tredjehvert år. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar